Bilin, bilinçlendirin:

6 Haziran 2013 Perşembe

Hangi CPAP cihazını almalıyım ?

Her üründe olduğu gibi, sağlığınız için tercih edeceğiniz ürünün kaliteli ve standartlara uygun olmasına özen gösterin. Cihaz almak sadece bir başlangıç, uyum sağlamak ve cihazın size sağlayacağı uyumun önemi ise kaçınılmaz.

AHİ İndeksi (Detaylı raporlama - Uykunuzda olup bitenleri kayıt ediyor.) verebilen cihazlar tercih etmeye özen gösterin Eğer AHİ indeksi özelliği olan bir cihaz temin etmezseniz, doktor kontrolüne gittiğiniz zaman hangi veriye dayanarak doktor sizin iyi veya kötü durumda olduğunuzu söyleyebilir? Doğal olarak AHİ İndeksi özelliği ve bu özellikle beraber tercih ettiğiniz markalara göre özellik değişkenlik gösterebiliyor. Kullanım saati kaydını rapor özelliği var diyerek verebiliyorlar. Ondan mütevellit, kendiniz araştırarak tıpkı bir televizyon veya beyaz eşya alır gibi, doğru tercihte bulunmaya özen gösterin. Kullanışlı ve pratik, teknoloji olarak en yenilerini barındıran markaları tercih etmekte fayda var.

SGK'dan faydalanırsanız (Geri ödeme alırsanız.) eğer cihaz SGK kurumunun oluyor. Örnek: Siz, 3.000 TL bir cihaz aldınız (Cpapauto) SGK size 1.404 TL para ödemesi yapıyor. Ancak siz farklı iyi bir cihaz tercih ettiniz ve cebinizden fark vererek cihazı aldınız, sgk dan 1.404 TL geri ödeme aldığınız için cihaz yine SGK'nın oluyor. Belirli aralıklarla rapor isteyebilir (Kullanım saati SGK için yeterlidir.) eğer cihazı yeterli derecede kullanmadıysanız, cihazı iade istiyor.

Lütfen Paylaşın

Hulusi T

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Uyku . Designed by Templateism | Love for The Globe Press