Bilin, bilinçlendirin:

29 Ekim 2013 Salı

Hortum Temizliği

Kullandığınız solunum cihazının 'hortum' temizliğini düzenli olarak yapmanız gerekiyor. En fazla 10 günde bir hortumu yıkamalısınız: temiz bir kap içine ılık su doldurup, sabunu köpürterek sabunlu su elde ettikten sonra (katkısız sabun / parfümsüz vs olması iyi olur) elde ettiğimiz sabunlu suyu hortumun içine dolduruyoruz ve hortumun ağzını kapatarak çalkalıyoruz, içi temizlendikten sonra ılık suyla duruluyoruz. Hortumu durularken suyun tazyikli olmamasına dikkat etmelisiniz (hortum patlayabilir) hortumun içinin iyice temizlendiğinden emin olduktan sonra durulama işlemini sonlandırabilirsiniz. 1, 2 dk durulama işleminin devam etmesi tavsiye edilir.


Durulama işlemi bittikten sonra, kuruması için hortumu: gölge ve temiz bir yere süzülmesi için bırakın, süzülerek kuruması gerekmektedir. Herhangi bir ısıtıcı veya Güneş'e doğrudan bırakarak hortumu kurutmayınız. CPAP ve Auto CPAP cihazlarının, hortum temizliğini anlatılan şekilde yapmanız tavsiye edilir.


Lütfen Paylaşın

Hulusi T

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Uyku . Designed by Templateism | Love for The Globe Press